AdelaideBBS.com_阿德莱德中文网_南澳华人论坛_阿德莱德租房_工作_交友_同城 AdelaideBBS.com中文网

标题: 低俗喜剧 (粤语高清) [打印本页]

作者: louis518    时间: 18-9-2012 20:51
标题: 低俗喜剧 (粤语高清)
http://www.56.com/u55/v_NzI3MTk4MTI.html

笑到扑街,哈哈哈!!!

叫閪咗你班閪仔幾閪多次有客人系度就唔好閪丟我架啊嘛!你喺閪要喺咁閪樣嘅你話閪唔閪!!!

作者: louis518    时间: 18-9-2012 20:51
叫閪咗你班閪仔幾閪多次有客人系度就唔好閪丟我架啊嘛!你喺閪要喺咁閪樣嘅你話閪唔閪
作者: qinxi5i    时间: 18-9-2012 20:57
同不懂  帮顶              
作者: qinxi5i    时间: 18-9-2012 20:58
外星人还真不错啊      
回来一看 口袋里多了 44 金钱.
作者: qinxi5i    时间: 18-9-2012 20:58
老太太也不错啊           
木叶村在哪里啊   
作者: wanzy004    时间: 18-9-2012 22:50
林雪郑中基杜汶泽,暂时香港最搞得笑的几个,真系笑爆肚,丢驴仔hi咁都冧得出。。。
作者: louis518    时间: 18-9-2012 23:31
wanzy004 发表于 2012-9-18 22:20
林雪郑中基杜汶泽,暂时香港最搞得笑的几个,真系笑爆肚,丢驴仔hi咁都冧得出。。。

丢驴仔hi,仲有有套吾戴添
作者: cy_han    时间: 25-9-2012 12:57
{:11_549:}{:11_549:}
作者: louis518    时间: 15-7-2020 21:45
;P;P;P;P

欢迎光临 AdelaideBBS.com_阿德莱德中文网_南澳华人论坛_阿德莱德租房_工作_交友_同城 AdelaideBBS.com中文网 (http://adelaidebbs.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2