| 微信 : Adelaidehelp 联系邮箱 : [email protected] 开启辅助访问
  • 区域置顶

楼主: andrewwang

woolworth 排华白人

DeclanZhang 发表于 27-6-2020 21:52:51
      你都录下来了,选择不投诉她,在这里发牢骚有什么用?
      回复 支持 1 反对 0

blueoceancgz 发表于 27-6-2020 22:46:44
      太怂了,以前碰到一个酸中国人的意大利人,我掐着他脖子怼他

happykin6 发表于 28-6-2020 01:12:03
      SSoSS 发表于 26-6-2020 21:33
      1、垃圾人不分肤色。
      2、楼主太懦弱,自己选择不起诉,不维护自己的尊严。
      3、人善被人欺,马善被人骑。

根本他老婆都有問題我看見片中兩次他老婆在 偷笑 輕佻的樣子我都唔知佢笑乜嘢 自己攞嚟衰有時好多嘢 唔抵可憐 人哋唔會無中生有的 肯定之前有乜眼神嘅接觸搞到對方要鬧鳩佢哋

happykin6 发表于 28-6-2020 01:12:30
      momo墨鱼 发表于 26-6-2020 21:52
      长得像精灵王子一样的白人……

這個形容詞也算是歧視

happykin6 发表于 28-6-2020 01:15:21
      优婆塞 发表于 27-6-2020 08:41
      如果中国人人都可以做到这样,那就没有人可以歧视我们,就是因为有些人天生奴才相,卑躬屈膝,软弱无能, ...

只有大陸人才會怕 事如果是換來是香港人台灣人 越南人這裏長大的華僑 根本 唔會有 這種事 發生
      你試想下每日有多少 華人喺溫度mall經過。 點解係要搵佢鬧唔搵其他人鬧肯定樓主樣衰同佢老婆輕佻輕笑 和偷笑黑人憎的態度

happykin6 发表于 28-6-2020 01:17:35
      SSoSS 发表于 26-6-2020 21:33
      1、垃圾人不分肤色。
      2、楼主太懦弱,自己选择不起诉,不维护自己的尊严。
      3、人善被人欺,马善被人骑。

樓主個老婆都唔正常畀人 還 笑得那麼開心
      我係那個白鬼 繼續會鬧繼續會 罵 唔出手佢已經好溫柔。 還有哪些白人 質素已經比 中國人好起碼鬧人的時候不會罵全家死

Peterchan 发表于 28-6-2020 02:33:14 来自手机
      happykin6,有病去睇醫生啦,屎忽鬼!

LeonEdlanker 发表于 28-6-2020 03:40:21
      Just another cracker

Johann 发表于 28-6-2020 11:09:21
      happykin6 发表于 28-6-2020 01:15
      只有大陸人才會怕 事如果是換來是香港人台灣人 越南人這裏長大的華僑 根本 唔會有 這種事 發生
      你試想下 ...

不跑Uber跑这里耍什么嘴炮。。

player 发表于 28-6-2020 22:09:04 来自手机
      Johann 发表于 28-6-2020 11:39
      不跑Uber跑这里耍什么嘴炮。。

你认识这厮?  有照片么, 发上来给大家观赏观赏.